Проблеми во бракот

Прашање

Здраво ми треба совет пред два дена постарото дете плачеше и нејќеше да заспие без татко и му се јавив да си дојде дома пошто беше излезен како и секоја вечер. Си дојде и почна да вика по мене како сум била јас крива јас сум ја учела така. И јас му вратив му реков дека не е така но тој на тој одговор ме удри и јас му се свртив и му реков што ти е тебе ми се развика престани глас да не ти слушнам и пак ме удри му врати го удрив и јас ме фати за коса и среќа татко му влезе и јас излегов. Кажете ми што да правам се плашам од развод страв ми е да не ги изгубам децата ве молам за совет

одговорено 0
Александра 2 months 1 одговор 179 прегледи

Одговор ( 1 )

Ве молиме регистрирајте се / најавете се за да го видите одговорот.

Додади одговор на прашањето

Се извинуваме, овој дел е наменет за администраторите.