Regjistrimi

Paraqitje

Keni harruar fjalëkalimin

Nëse e keni harruar fjalëkalimin tuaj, ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit ku do t'ju dërgohet një lidhje për ta rivendosur atë.


Побарај совет

Ju lutemi paraqituni që të kërkoni këshillë juridike.
Nëse nuk keni profil të përdoruesit klikoni Regjistrim.

Paraqitje

Regjistrimi

За да побарате совет Ве молиме да се регистрирате. Регистрација е брза, едноставна и истата има цел за заштита од спам. Внесените податоците се строго доверливи и не се споделуваат со трети страни.

Materiale të dobishme për praktikues

Legjislacioni në familje dhe mekanizmat për mbrojtjen nga dhuna në familje

Klikoni në Më shumë për të shkarkuar materiale në fushën e legjislacionit në familje dhe mekanizmat për mbrojtjen nga dhuna në familje

Dokumentet ndërkombëtare dhe rajonale dhe mekanizmat e mbrojtjes

Klikoni në Më shumë për të shkarkuar Dokumente dhe Mekanizma Ndërkombëtarë dhe Rajonalë për Mbrojtjen e Grave Viktima të Dhunës në Familje

Manualë dhe udhëzues për veprimin e institucioneve kompetente dhe gjyqësorit

Klikoni në More për të shkarkuar Manualët dhe udhëzimet për institucionet kompetente dhe gjyqësorin.