Регистрација

Најава

Заборавена лозинка

Доколку сте ја заборавиле лозинката, Ве молиме внесете ја Вашата емаил адреса на која ќе Ви биде испратен линк за ресетирање на истата.


Побарај совет

Ве молиме најавете се за да побарате правен совет.
Доколку немате кориснички профил кликнете на Регистрација.

Најава

Регистрација

За да побарате совет Ве молиме да се регистрирате. Регистрација е брза, едноставна и истата има цел за заштита од спам. Внесените податоците се строго доверливи и не се споделуваат со трети страни.

Прирачници и насоки за постапување на надлежните институции и судството

Домашно законодавство и механизми за заштита од семејно насилство

Кликнете на Повеќе за да ги преземете материјалите од областа на Домашното законодавство и механизмите за заштита од семејното насилство

Меѓународни и регионални документи и механизми за заштита

Кликнете на Повеќе за да ги преземете материјалите од областа на Меѓународните и регионалните документи и механизми за заштита на жените кои претрпеле семејно насилство

Прирачници и насоки за постапување на надлежните институции и судството

Подолу може да ги преземете Прирачниците и насоките за постапување на надлежните институции и судството.