Pyetjet private nuk shfaqen.

Pyetje
Каде можам да пријавам психичко насилство, незаконско следење и набљудување од поранешниот сопруг? Како изгледа информацијата и постапката во ЦСР кога во ваква ситуација има и 2 год дете?
u pergjigj 0
5 months 1 Одговор 1680 прегледи

Pyetjet private nuk shfaqen.

Pyetjet private nuk shfaqen.

Pyetjet private nuk shfaqen.