Психичко насилство

Прашање

Каде можам да пријавам психичко насилство, незаконско следење и набљудување од поранешниот сопруг? Како изгледа информацијата и постапката во ЦСР кога во ваква ситуација има и 2 год дете?

одговорено 0
elenan 4 months 1 одговор 1263 прегледи

Одговор ( 1 )

Ве молиме регистрирајте се / најавете се за да го видите одговорот.

Додади одговор на прашањето

Се извинуваме, овој дел е наменет за администраторите.