Приватните прашања не се прикажуваат.

Приватните прашања не се прикажуваат.

Приватните прашања не се прикажуваат.

Прашање
Здраво ми треба совет пред два дена постарото дете плачеше и нејќеше да заспие без татко и му се јавив да си дојде дома пошто беше излезен како и секоја вечер. Си дојде и почна да вика по мене како ...
одговорено 0
3 months 1 Одговор 222 прегледи

Приватните прашања не се прикажуваат.