Почитувани, за да ги погледнете прашањата потребно е да бидете регистрирани.

E privatnikane pučiba na sikaven pes

Прашање
Каде можам да пријавам психичко насилство, незаконско следење и набљудување од поранешниот сопруг? Како изгледа информацијата и постапката во ЦСР кога во ваква ситуација има и 2 год дете?
одговорено 0
5 months 1 Одговор 1565 прегледи

E privatnikane pučiba na sikaven pes

E privatnikane pučiba na sikaven pes

E privatnikane pučiba na sikaven pes

E privatnikane pučiba na sikaven pes

E privatnikane pučiba na sikaven pes

E privatnikane pučiba na sikaven pes

E privatnikane pučiba na sikaven pes

E privatnikane pučiba na sikaven pes